top of page
shutterstock_593374733.jpg

BINE AI VENIT!

Mulțumim că ai ajuns până aici. Ești doar la 2 minute distanță de a te înscrie pentru o nouă carieră ca Prospector în Iași, Constanța sau Brașov.

info

Pregătește-te pentru următorul Dare Career Talks. 

9 Noiembrie 2022

în intervalul 10:00 - 11:00

Dare Academy recrutează diferit. În prealabil, se organizează Dare Career Talks, sub formă de webinar, unde se vor prezenta oportunitățile de carieră și unde poți adresa toate întrebările pe care le poți avea. Următoarea etapă a interviului (Discover Dare) va fi la sediile noastre din Constanța, Brașov sau Iași.

form

Completează formularul pentru a te înregistra la Dare Career Talks

Unde te afli?
  • --02
  • --03
  • --04

Pentru cine este acest eveniment de recrutare?

Acest eveniment este destinat tuturor persoanelor care sunt interesate de o carieră în negociere și vânzări. Dacă nu ai experiență comercială anterioară, dar crezi că ai putea fi potrivit pentru acest domeniu, am creat un eveniment care îți va oferi informațiile de bază privind negocierea și achiziția în domeniul de clearance.

 

Ai nevoie doar de competentele de a vorbi una sau mai multe limbi straine, curiozitatea și dorința de a câștiga, și poți avea șansa de a fi selectat la un program de 6 luni, plătit de noi din ziua 1, care îți va oferi o carieră excelentă, ca International Trade Specialist.

De ce să devii prospector?

01

Vei prospecta și negocia stocurile de clearance la nivel internațional, folosind competențele tale de limbi străine.

02

Vei ajuta companiile să-și valorifice stocurile nevândute, contribuind la o economie mai eficientă și mai responsabilă.

03

Vei călători la nivel internațional până la 30% din timp, întâlnind furnizori  din toată lumea.

04

Vei avea de-a face cu proprietari de afaceri și cu oameni cu putere de decizie.

05

Vei face parte din echipa uimitoare Veo.

Vei avea parte de colegi care te vor susține și vor fi acolo pentru a te încuraja, pentru fiecare experienta pe care o vei avea in negociere, fie ea pozitiva sau negativa.

Cine este DARE?

DARE este Academia dedicată identificării, instruirii și pregătirii profilurilor comerciale, potrivite pentru a deveni cei mai buni comercianți internaționali pentru VEO și Noz.

Cu peste 8 de ani de experiență și sute de absolvenți, DARE a proiectat un program de formare și instruire de 6 luni, care te va duce de la statutul de nici o experiență, la expert în clearance.

 

Cea mai bună parte – programul este pe deplin susținut de Veo și cei mai buni absolvenți vor avea garantat un loc cu normă întreagă, pentru prospectare și negociere de stocuri la nivel internațional.

Cifre cheie

250+

absolvenți în 2022

8

antrenori

150

Mil Eur. negociați de către absolvenții DARE/an

8

ani

8

instructori

în 27 

de țări, oferte negociate la nivel european

107_VEOConstantasediu.jpg
image_2022_08_17T14_56_29_317Z1.png

ȘTEFAN FANTU

Senior Coach

În acest webinar, Ștefan Fantu, senior Coach, te va insoti in cunoasterea domeniului clearance-ului și va împărtăși povestea VEO. Cu o experiență de 6 ani în companie și peste 7 milioane de euro negociați în comenzi, Ștefan este un entuziast al domeniului comercial. Cu răbdare și pasiune, el a ghidat mai mult de 200 de comercianți internaționali în cariera lor și crede cu tărie că viața este un proces continuu de învățare. El se bucură să întâlnească oameni noi și să învețe cu ei pas cu pas, sprijinindu-i în pavarea drumului spre succes.

 

După această interacțiune, vei primi sfaturi valoroase despre cum arată o carieră ca și International Trade Specialist, de ce domeniul clearance-ului este viitorul în industria comercială și cum arată succesul în VEO.

279910761_377885741017351_3223020239292082266_n.jpg

Experiența VEO

Gabriela Z.

Prospector, Engleză

''De la începutul zilelor mele la VEO, am fost condusă de ideea motto-ului: Nu irosi. Valorează. Cred că adevărata provocare este să valorizezi ceea ce ai și să crești cu abilitățile pe care le ai acum, decât să le irosești unde nu se potrivesc.

 

Până în prezent, experiența mea VEO se reflectă asupra lucrurilor și metodelor de lucru pe care nu le-am întâlnit și care m-au făcut să muncesc mai mult, pentru a ajunge unde vreau să fiu. De când am devenit membru al echipei VEO, am fost într-o continuă provocare cu mine însumi, într-un mod bun, care mă împinge să reușesc din ce în ce mai mult.''

Bogdan S.

TL, Engleză

''O experiență memorabilă, VEO mi-a oferit oportunitatea de a mă cunoaște mult mai bine și de a-mi depăși propriile limite (de acceptare, motivație, cunoaștere) fără să-mi dau seama că aceste limite mă țineau pe loc.

 

Odată ce am învățat valorile VEO, cu siguranță am devenit mai bun și mai deschis la lucruri noi. Am o și mai mare curiozitate și solidificarea a conceptului de afaceri la nivel multinațional. Mă bucur că am întâlnit oameni minunați în același loc, cu experiențe profesionale și de viață diferite, de la care am învățat multe.

 

Din punct de vedere operațional, am dezvoltat atât abilități în domeniul IT, cât și abilități de comunicare. Recomand oricui să treacă prin procesul de selecție VEO, ajută la o auto-descoperire aprofundată.''

image_2022_08_17T09_58_39_069Z.jpg

Ilie M.

Buyer, Română

'' Pot începe prin a spune că nicio zi nu este ca cea anterioară sau cea următoare, iar cât de interesantă este experiența, depinde numai de noi.

 

Aproape toată viața mea (17 de ani mai exact) am petrecut-o în săli de luptă, terenuri de sport, competiții sportive și am susținut cu voce tare și clar că nu voi fi niciodată atras, și nu voi putea niciodată să mă stabilesc într-un mediu de birou, în fața unui computer. Odată cu începerea formării și descoperirea mediului de lucru la VEO, conceptele mele s-au schimbat.

 

Vin la birou în fiecare zi și sunt mereu încântat să știu că astăzi voi face ceva și mai provocator, interesant și unic.

Am simțit provocările din prima săptămână de a descoperi două loturi de produse, de a lucra la două fișiere și de a le prezenta și chiar de a avea două negocieri chiar în prima mea săptămână în NEST. În a doua săptămână am fost votat de colegii mei, ca fiind cel mai determinat pe platoul NEST-ului. Pentru toate acestea, am fost pe deplin pregătit de antrenorii noștri de la DARE, cărora le datorez totul.”

image_2022_08_17T09_50_26_216Z.jpg

''Experiența mea în VEO a fost una pozitivă și plină de energie, chiar din perioada de formare. Am găsit aici un mediu care mă ajută să cresc profesional chiar și personal. Este un loc de muncă cu un mediu pozitiv, plăcut, dinamic și plin de energie, ceea ce te face să vrei să înveți și să știi mai multe.''

image_2022_08_17T15_07_38_521Z.jpg

Prospector, Italiană

Elena T.

Agenda webinarului

Lumea clearance-ului

PROGRAMUL ACADEMIEI DARE

Cariere cu VEO

shutterstock_1481459900.jpg

Abia așteptam să te cunoaștem!

Screenshot 2022-08-10 105117_edited.jpg
bottom of page